torsdag 26. februar 2009

Lilleputt-tøy og NOK et par pirate mittens..


Forferdelig stolt av denne dressen!! igjen strikket og montert for egen maskin.. Men stolpene var virkelig noe herk. Måttefeste flere av trådene etterpå siden de sklei ut av sømmene da jeg skulle plukke opp til stolper. Men den ser solid ut nå! Godt det ikke er noen liten herjer han der enda.. Strikket i sisu str. ca. 1 år, men den er nok litt mindre enn det.


Også en liten ullbukse, også str. 12-18mnd strikket i dobbel fabel etter garnstudio oppskrift. Den ble bare kjempesøt da :P


Og sist men ikke minst, Pirate mittens til min kjære søster.. Det var på tide, stakar liten har ønsket seg slike i hvertfall et år!! Men nå er de endelig på plass, en ufo er ute av verden og jeg har bedre samvittighet..

Takk for besøket!

lørdag 7. februar 2009

Vottene for vottealong januar votten endelig ferdig :)

Jepp! Som overskriften tilsier har jeg endelig fått ferdig januarvottene.. De ble veldig fine syns jeg! La til en ekstra diamant på toppen...



God helg!

tirsdag 3. februar 2009

Award!

Jippi!Jeg har fått en award :)
Tusen takk til Sommertid!



søndag 1. februar 2009

Hipp hurra, jeg er så stolt i dag :)


Velkommen, velkommen :)
Begynner med en liten godbit i dag, lagde muffins til min samboers nye nevø, slik at foreldrene kunne ha noe å servere. .Første gang jeg har laget med fancy smørkrem, er så stolt! også noen søte små bondegårdsdyr måtte på som pynt; griser, høner og kuer blandt annet!


Også har jeg laget denne mariusgenseren heeelt selv!! Jeg er såååå stolt!! Var skikkelig skummelt å klippe og sy, men jeg tror den er holdbar med doble sømmer overalt. Er strikket på pinne 3 og med sisu, så det var mye jobb..


Også en thermis til mamman min! Hun er så glad i oransje og rødt, så denne falt i smak :D


Og her er min første syning i bloggen, her viser jeg altså frem thermisen jeg har laget. Og i morgen skal en ny på pinnene, i blått garn til meg selv, fint busstrikketøy det her!

Om dagen nominerer jeg også blogger til en "kreativ blogg award" som jeg var så heldig å få i bloggen min her om dagen -- min første!! Så det kommer også, det er ikke glemt.

Takk for besøket, koselig om du legger igjen en kommentar!