søndag 14. mars 2010

Hakadalsvotter og scrappede magebånd

Da var nok et par Hakadalsvotter ferdige :) Sånn er det å bo i Hakadal.. Da er etterspørselen etter Hakdalsvotter store :) Disse var gjort på bestilling, så da lagde jeg et magebånd til å ha rundt de før jeg leverte de fra meg..

Jeg var spent på å bruke min nye Martha Stewart punch, som jeg synes gav en fin effekt! Bilde er jo selvfølgelig av kjerringa med staven.. også har jeg satt på noen blomster.. Synes det ble riktig så fint om jeg må si det selv :P

Lagde også et magebånd til blueberry waffle sokkene fra forrige innlegg før de ble overlevert til min far som takk for lånet av bilen hans (en nyydelig svart citroen C5 ;) når vi var i Gøteborg forrige helg..

mandag 8. mars 2010

Endelig en oppdatering!

Endelig en oppdatering i bloggen min!!
Litt bloggtørke siden sist.. Men her er det som har skjedd siden sist!

Nytt Mariussett til Adrian, han hadde jo fått en Mariusdress når han var liten, men nå er den godt utvokst så da passet det godt med en ny :) han er jo så skjønn da!

Ikke fullt så spennende er to par Blueberry waffle socks, sokker som både er morsomme å strikke og sitter kjempegodt på foten!
Et par..

Og et par til samboern min!


UNDER ER BURSDAGSGAVENE TIL MIN SVIGERMORS 60ÅRS DAG:
Et par Hakadalsvotter, siden hun nå har bodd i Hakadal i 30 år minst!

Et svart Shetland Triangle med hvite perler på kanten..

Nærbilde..

Og til slutt et herlig par kerttu i hennes yndlingsfarge! Mitt første men absolutt ikke siste par av disse utrolig kule sokkene!


Takk for besøket!