søndag 1. februar 2009

Hipp hurra, jeg er så stolt i dag :)


Velkommen, velkommen :)
Begynner med en liten godbit i dag, lagde muffins til min samboers nye nevø, slik at foreldrene kunne ha noe å servere. .Første gang jeg har laget med fancy smørkrem, er så stolt! også noen søte små bondegårdsdyr måtte på som pynt; griser, høner og kuer blandt annet!


Også har jeg laget denne mariusgenseren heeelt selv!! Jeg er såååå stolt!! Var skikkelig skummelt å klippe og sy, men jeg tror den er holdbar med doble sømmer overalt. Er strikket på pinne 3 og med sisu, så det var mye jobb..


Også en thermis til mamman min! Hun er så glad i oransje og rødt, så denne falt i smak :D


Og her er min første syning i bloggen, her viser jeg altså frem thermisen jeg har laget. Og i morgen skal en ny på pinnene, i blått garn til meg selv, fint busstrikketøy det her!

Om dagen nominerer jeg også blogger til en "kreativ blogg award" som jeg var så heldig å få i bloggen min her om dagen -- min første!! Så det kommer også, det er ikke glemt.

Takk for besøket, koselig om du legger igjen en kommentar!

7 kommentarer:

Anonym sa...

Så mye flott du har laget :)

Anonym sa...

Du er superflink!! Marius-genseren i grått har jeg aldri tenkt på, men et ble jo skikkelig fint. Og Mariusdressen blir også veldig fin. Jeg som hardnakket har påstått på strikketreffene her at Marius er helt ut og helt tragisk, er nå helt retro-frelst. Og når jeg så dine to her, fikk jeg enda mer lyst å sette i gang med en til sønnen min. Du lager også veldig mye annet fint. Skal se om jeg finner deg på ravelry :-)

Tino sa...

Så mye fint du lager! Marius genseren ble kjempfin i de fargene. Og muffinsene så skikkelig fristende ut :)

Anonym sa...

Lekker marius det der! Kan ikke si det samme om den jeg har liggende i skapet. Dvs, jeg bruker den hjemme når ingen ser meg... Det er en tidlig 90-tallsmarius, strikket og montert av meg selv med jeg gikk på videregående. Herlig i blått (ja, så langt et bra fargevalg...), burgunder, rosa og aprikos...Ja, nok om min marius for i dag - det var godt å få det ut. Ha en fin dag!

Anonym sa...

Muffinsene ser kjempegode ut.
Mariusgensern var flott i grått.
Thermisen var også fin.En velfortjent award har du fått også.
Ha en fortsatt fin uke.

Lene sa...

Thermisen var lekker!

Linda sa...

Å fy dei muffinsane såg farleg gode ut...
hehe