onsdag 1. juli 2009

Karma anyone? Nye pulsvarmere..

En liten bakgrunnshistorie først:

Jeg var altså på konsert, og under alt ståheiet klarte jeg og samboern å betale dobbelt for genseren han ville ha. Vi fant dette først ut på veien hjem. Jeg var lettere fortvilet, den kostet jo tross alt 600 kroner! Vi tenkte vel egentlig begge to at gjort var gjort, men jeg bestemte meg for å ringe spektrum dagen etterpå, og jeg ble satt i kontakt med hun som var ansvarlig for merch. Hun tror først at det har vært en transaksjonsfeil med kortet mitt, men når jeg forteller at det egentlig var min feil, sier hun at det egentlig ikke er hennes problem, men at hun skal ringe sjefen sin.

Litt senere ringer hun meg opp igjen, og sier at jeg egentlig ikke har noen sak i og med at kun jeg betalte med kort, og samboern kontant, så hadde vi ingen bevis. Men siden hun ikke ville tro at noen ville gå gjennom så mye bry for de pengene skulle jeg få de tilbake. Gjett om jeg ble glad da!

Jeg ble så lykkelig at jeg ville lage noe til henne. først ville jeg lage selbuvotter, men det gikk til H så da ble det pulsvarmere og jeg er kjempefornøyd, og jeg fikk melding om at det ble hun også!

Det er greit nok at hun kanskje bare gjorde jobben sin. Men dette betydde mye for meg, og som hun sa hadde jeg egentlig ingen god sak, og det var jeg fullt klar over! Ære være at det finnes service-mennesker igjen der ute som faktisk er koselige og imøtekommende. Det syns jeg hun fortjente å belønnes for.

Har du noen gang gitt noe tilbake til noen du egentlig ikke kjenner? Fortell, fortell!

Jeg kan jo også fortelle at jeg fikk en rose en gang da jeg satt i kassa i butikken der jeg jobbet, fordi mannen syns jeg var så koselig og alltid smilte. Det var utrolig koselig!

Lurer på om jeg skal ønske meg sånne selv og.. :P

Elsker flettene!

4 kommentarer:

Hege sa...

Flotte pulsvarmere. De blir nok digg til høsten! Likte mønsteret på de :)

Bente sa...

Flotte pulsvarmere og en fin historie. Har selv fått en bukett roser av en eldre herre da jeg jobbet i en kiosk, rett og slett fordi han synes jeg var "en slik kjekk jente". :) Koselig å få slike tilbakemeldinger!

Anita K sa...

Så flotte pulsvarmere, og så kjekk historie. Bra at det endte godt for din del og jeg er sikker på at damen ikke blir noe mindre serviceinnstilt etter dette.

Hanne sa...

Det var kjempe hyggelig at du fikk tilbake pengen, og så fin gave hun fikk hun som hjalp deg da. Kjempe lekre.