tirsdag 29. april 2008

Litt av hvert..
Bare et lite bilde av pusen min som koser med FB sjalet jeg strikket før blokking.. tok masse bilder under og etter blokking, men så var det en dyktig liten samboer som klarte å slette bildene av kamera før jeg fikk lastet det ut.. *hmh*
Også ble jeg ferdig med JAYWALKER sokkene mine! fornøyd!! ble også et par småsokker til en liten tass, de får ligge i gaveskuffen sammen med baby booties'ene det er bilde av under..Kjøpte bånd til disse små fislene i dag, så nå er de heeelt ferdige!! syns de ble tøffe jeg.. Håper jeg finner noen å gi de bort til :D Også så morsomme å strikke, blir nok fler av disse ja!!

8 kommentarer:

Hannes hage sa...

Her var det mye fint. Nydelig bilde av katten og sjalet, og babyskoene er helt skjønne! Ha en fin uke.

Anonym sa...

Så nydelige babysokker.
Så skjønn pus du har.

Anonym sa...

Kjempefine sokker, både store og små!

Anonym sa...

Så fine babybooties, og jaywalkers har jeg hatt på lista mi i evigheter, men etter månedens sokker i alongen er det liksom nok... Takzk for koselig kommentar, alt til markørene er kjøpt på panduro ja. Ha en fin dag.

Anonym sa...

Herlig katt i flott sjal! Mye fint her i bloggen din. Vinkartongveske til fotballfans var en god idé!

HamarJente sa...

Bildet av katten var utrolig bra! Du har laget mye fint her. Har lagd endel sånn små babyting jeg også, og det er så koselig. Alltid noen som blir glade for å få sånt også.

Julia sa...

Så nydelig Jaywalkers! Har du funnet oppskriften på norsk? Jeg her noen nøster fabel som venter på meg her.. Nydelig sjal også, herlig farge.

randi K design sa...

For en skjønn katt! Den ligner sånn på en katt jeg hadde for mange år siden, Sumi.. Han er i kattehimmelen nå...