søndag 20. april 2008

Jaywalkers og ferdig FBS!

Nå skinner sola, og i dag har jeg sittet ute og strikket jaywalker sokker! Ferdig med en, en igjen.. nysgjerrig på om nøstet med opal rekker til å gjøre ferdig sokk 2, lurer på om skaftet på sokk 1 ble for langt..Også er jeg ferdig med mitt første FBS sjal! Nå venter det bare på blokking, litt usikker på fremgangsmåten men håper å få det gjort i løpet av uka.. Det ble veldig lite, så jeg lurer på om det blir julegave til en liten kusine :)Det var det for nå, Opal garnet mitt er i boks (hele 6 nøster fra mauds garn!!) så nå blir det nok sokkestrikking en stund fremover.. og muligens en gnom eller to :D

5 kommentarer:

Anonym sa...

Stikk innom bloggen min så ser du mitt første FBS ligge til blokking.
Jeg vasket det meget lett, rullet det inn i et håndkle for å få ut mest mulig vann og brukte en seng til å blokke på. Satte det fast med knappenåler i hver spiss, du må strekke det ganske godt.

Anonym sa...

Lekkert sjal :-) Det blir større etter at du har blokket det - ser bare litt rart ut noen ganger før blokking. Når det gjelder Opal garnet så holder et nøste vanligvis til et par damesokker og et par barnesokker, så tror nok det skal holde. Kan du ikke veie den ferdige sokken da? Da finner du fort ut om du har brukt mer enn halve nøstet :-)

Ninne sa...

Så nydelige jaywalkersokkene dine blir i pastellfarger! Skikkelig sommerlige! Kos deg i solen!

Anonym sa...

Sjalet blir større med blokking ja!

Og de sokkene er så fine! Jeg har et par selv, men det er ikke min fortjeneste, fikk dem på pay it forward:-D

Anonym sa...

Sjal blir uendelig mye større etter blokking, det har i allefall jeg merket på mine Shetland Triangle-sjal! FBS har jeg ikke strikket ennå.... Kanskje på tide å prøve?
Jaywalkers er så fine sokker - nå fikk jeg lyst på ett i sånne farger som dine. Kjempeflotte!
Ha en fin torsdagskveld!