lørdag 21. november 2009

Endelig en oppdatering!

Nå er det så lenge siden jeg har oppdatert at det nesten er skummelt.. Men det vil ikke si at jeg har ligget på latsiden! Tvert imot! Her er et godt utvalg av hva jeg har laget i det siste..

En vossegenser til lillebror! Tok hundre år, for jeg ble så fryktelig lei.. skal nok aldri strikke en genser på p.2,5 igjen nei! Men den ble kjempefin da.. Har ikke orket å begynne på matchende bukse enda desverre..


Selbuvotter på bestilling! Herrestørrelse, strikket i smart. Syns de ble ganske så fine :)

Damevotter i falk!

Pirate mittens i falk! Sikkert det 5. paret jeg strikker.. Det var en gave, og mottaker ble kjempeglad :)

Votter i nanuk, et par på en kveld, og de er så varme og gode! Har til nå strikket 2 1/2 par.. Blir nok noen fler før jul ja :)

Kommer nok en oppdatering en av de nærmeste dagene med fler prosjekter, enn så lenge--
(: GOD HELG! :)

6 kommentarer:

reSIRIkulert sa...

Mange flotte handarbeider, og eg er sikker på at piratvottane hadde vore midt i blinken for minstemann her i huset, og ein skal ikkje sjå vekk ifrå at dei andre to òg hadde sett pris på slike :)
Siri

amylin sa...

Så mange flotte votter du har strikket. Likte genseren også, selv om jeg ikke hatt tålmodighet til å strikke den.

sipusa sa...

mm.ja jeg også strikket votter i nanuk, skikkelig deilig, gav dem bort til ei som hjalp meg med kjøring i et knipetak, det var vel fortjent!

sol sa...

Nydelig genser!

Hanne sa...

Du har virkelig ikke ligget på latsiden. Så mye flott du har laget. Jeg har også kjøpt inn garn til den genseren du har strikket. Synes den er så nydelig. Jeg får vel begynne på den etter alle julegavene er i boks ;)

Unknown sa...

Alle vottene er jo bare kjempeflotte, men genseren er desidert vinneren ;)