søndag 11. november 2007

Altfor små votter!!!

Huff, jeg fant en tøff oppskrift på votter på hobbybloggen et sted, pirate mittens, og tenkte de var ideelle for søsteren min, og fulgte oppskrift med en annen type dobbel garn.. syns de så små ut fra begynnelsen av men tenkte at søsteren min på 13år hadde ganske små hender..Da jeg endelig var ferdig med en (minus tommel) skulle søsteren min prøve den og den VAR for liten!! Huff. Legger nok bare den bort og tenker ikke mer over det gitt. *SKUFFET!!*Men så begynte jeg på en liten kurv til pusekatten min, syns så synd på henne nå som det er kaldt ute.. Og varmekablene på badet vårt har gått istykker, så yndlingsplassen hennes under vasken på et eget håndkle er nå borte og hun er inne og sjekker hver dag om den er tilbake.. og jeg får så vondt i hjertet mitt... så nå gjenstår bare tovinga, burde bli varmt og godt! :)Og pusekatten min!


3 kommentarer:

Anonym sa...

Vottane var verkeleg fine. Leit dei vart for små, har òg problem med at vottane vert mindre enn planlagd.
Heldig katt som får strikka kurv:)

Anonym sa...

Kjedelig med de vottene, de er jo skikkelig stilige!! Kanskje du orker prøve med litt tykkere garn etter en stund.....

Og så for en pen pus du har da...nydelig bilde!! Klart pus må få ny soveplass!! Godt å høre andre er glad i puser, husk kastrering/sterilisering...hvis det ikke allerede er gjort så klart:-D

Skal snart avlive alt for vill kattepusmor -må dessverre:-(...så jeg er blitt veldig opptatt av sånt....(jobber for dyrevernlaget)

Anonym sa...

Har strikket piratlue og hadde planer om de vottene jeg også, men lua ble altfor liten til en 10 åring! Vet jeg strikker stramt men den oppskriften er nok en smule underdimensjonert. Men fine ble de da.